Tarta cu branza si spanac

de sabiradu in Mancaruri de legume, 9 Mai 2013 | 2868 vizualizari

 

Delicioasa ,sanatoasa si un aperitiv grozav.

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac proaspat
  • 6 oua
  • 300 g branza cat mai nesarata
  • 1 lingurita condimente gen delikat
  • 1 cutie cuburi de branza Delaco ceva fin
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 lingura pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si spanac:

Oparim spanacul si il tocam putin ,nu e nevoie sa fie foarte marunt.

Tocam ceapa verde marunt si o sotam putin in ulei apoi adaugam spanacul tocat si scurs de zeama.Dupa ce s-au calit putin impreuna oprim focul si lasam spanacul sa se racoreasca putin .

Separat batem ouale intregi putin si apoi adaugam in ele branza rasa si cuburile.Amestecam totul impreuna si apoi turnam compozitia de oua peste spanac si amestecam si pesmetul .Intr-o tava punem toata compozitia si o dam la cuptor pentru cca 20 minute .Pana cand se rumeneste putin .

Este o tarta delicioasa,rapida si plina de vitamine .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

gaby_duceag 1

10.05.2013, 17:00

pentru a fi aprobata in concurs reteta trebuie sa contina miez de lapte (acele forme dragalase model floare) nu orice branza de la Delaco

sabiradu 1

13.05.2013, 10:37

Nu am folosit miezul de lapte aici ,ni e nici o problema daca nu poate participa la concurs orcum tarta este delicioasa.

babi5 1

03.06.2013, 18:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu branza la cuptor