Tarta cu ton si spanac

de oanapl in Ton, 3 Mai 2017 | 5212 vizualizari

 

Daca doriti sa incercati o tarta rapida, va invit sa incercati aceasta reteta cu ton si spanac.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 2 conserve ton întreg
  • 300 g spanac de la congelator
  • 20 g unt
  • 2 ouă
  • 50 ml smântână
  • 150 g caşcaval
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ton si spanac:

Lasi aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.

Intre timp, pregăteşti umplutura: căleşti spanacul 3 minute în unt. Pui sare şi piper după gust, adaugi tonul din conservă scurs şi fărâmiţat, ouăle bătute cu smântâna şi amesteci.

Intinzi foaia de aluat si o asezi in tava, apoi adaugi compozitia. Introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute. Scoti tava, pui cascavalul ras peste compozitie si introduci tava in cuptor pentru 10 minute.

 Dupa ce s-a topit cascavalul si aluatul s-a rumenit frumos, scoti tarta si o lasi sa se raceasca putin apoi o tai felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

oanapl 1

04.05.2017, 11:09

D-na Rodica, si noua ne place foarte mult spancul si l-am incercat in foarte multe combinatii. Nu are cum sa nu fie gustos cand pui atatea bunatati pe langa el.

RODIMUR 1

04.05.2017, 11:54

Așa este, Oana! Unora le place și spanacul în salată, crud... Oricum, e foarte bun și sănătos!

dantes 1

04.05.2017, 13:39

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ton sicilian