Tartine cu mazare verde

de mihaelar63 in Sandvisuri, 12 Dec 2014 | 3101 vizualizari

 

Am descoperit pireul de mazare care este senzational de gustos si mai usor digerabil decat fasolea frecata . Are o culoare vibranta care imi aminteste de primavara si care ma binedispune . Este excelent servit pe tartine cu putin gogosar in otet ..

 

INGREDIENTE

  • 1 cana mazare verde congelata
  • 1 ceapa mica rosie
  • 3 linguri ulei masline
  • 1/2 lingurita ierburi de Provence [ rozmarin, pătrunjel, cimbrișor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano și leuștean.]
  • 1/2 lingurita pasta de Wasabi [ sau de hrean ]
  • paine pentru tartine
  • gogosari in otet http://www.bucataras.ro/retete/gogosari-in-otet-66070.html
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu mazare verde:

  1. Ceapa se curata si se toaca marunt .
  2. Prajiti usor ceapa in ulei de masline ,1-2 minute .
  3. Adugati mazarea, ierburile aromate , sare  si 1/2 cana apa .
  4. Dati un clocot, puneti wasabi si blenduiti cu ajutorul  mixerului vertical de mana .
  5. Serviti pireul de mazare pe  felii de paine  prajite sau nu dupa preferinta .
  6. Mazarea fiind mai dulce , merge bine cu gogosari in otet .

 

TIPS-URI

1

Wasabi poate fi inlocuit cu pasta de hrean .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu mazare verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

deyutzky 1

12.12.2014, 16:57

bune bune

Gherca Daniela 1

13.12.2014, 00:31

anca_rm 1

22.12.2016, 10:32

excelenta , asta i-ar place Oanei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis pufos