Ten la cuptor cu legume

de gabrielasfechis in Peste, 7 Mai 2017 | 5603 vizualizari

 

E pt prima data când am gătit acest fel de peste, dar e foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata ten de aprox 2 kg
  • sare 
  • piper
  • Legume:
  • roșii
  • morcovi
  • praz 
  • usturoi
  • ulei de măsline sau floarea soarelui.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ten la cuptor cu legume:

Pestele curățat si spălat bine, se pune intr-o tava încăpătoare in care adăugăm ulei de floarea soarelui sau de măsline. Condimentam pestele si interior si exterior.
Tăiem legumele si le punem in tava lângă peste.
Acoperim cu folie de aluminiu, apoi dam totul la cuptor pt 1 ora si jumătate la foc mic.
Se servește cu cartofi piure sau orice alta garnitura.
Pofta buna 😊

Daca ti-a placut reteta noastra "Ten la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Ina 1

07.05.2017, 19:58

Acum aud prima data de ten , credeaam ca-i greseala de scriere Am cautat, am gasit si vad ca e , de fapt, crap

Rahela Velicu 1

07.05.2017, 22:05

MotanLaOale 1

09.05.2017, 09:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stiuca umpluta