Tigaie cu lapti de crap si oua

de mihaelar63 in Peste, 22 Noi 2017 | 6609 vizualizari

 

 In crapul proaspat am gasit niste frumosi lapti. Bineinteles ca am profitat de micul cadou si am incropit rapid sotului o mancarica gustoasa. Daca gasiti asa ceva in pestele proaspat, nu aruncati. Nimic nu se pierde, totul se transforma !!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr lapti proaspeti de crap
  • 5 rosii cherry
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri praz tocat
  • 2 catei usturoi tocati
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • ardei iute rosu
  • rasnita cu sare de himalaya si chilli
  • cateva frunze de spanac tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu lapti de crap si oua:

  1. In tigaia incapatoare se pune la calit prazul si usturoiul.
  2. Rosiile cherry se taie jumatati.
  3. Laptii usor tamponati cu servet absorbant se adauga si ei impreuna cu rosioarele.
  4. Rasniti peste ingredientele din tigaie, sare cu chilli.
  5. Caliti usor totul pana laptii incep sa -si schimbe culoarea.
  6. Scoateti pe o farfurie alaturata rosiile si laptii.
  7. Bateti doua oua spuma cu sare si smantana.
  8. Puneti ouale in tigaie, amestecati de doua ori si inchideti focul.
  9. Peste oua se distribuie laptii si rosiile cherry.
  10. Decorati cu rondele de ardei iute rosu si cu spanac tocat fasiute.
  11. Gustati si sarati daca este nevoie.
  12. Serviti preparatul cald cu salata preferata alaturi sau pur si simplu doar cu salata verde cum am facut noi.

            Pofta Buna !!!

TIPS-URI

1

Acest preparat se poate servi atat ca si mic-dejun, cat si ca cina sau gustare calda.

2

Pentru o masa principala eu l-as vedea alaturi de o garnitura cu cus-cus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu lapti de crap si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor pe pat de legume