Toast picant cu ciuperci, Kale, bacon si branza Cottage

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 29 Mar 2016 | 2228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine integrala
  • 6 ciuperci
  • otet din vin alb
  • 1 rosie mare sau 4 rosii cherry colorate
  • o mana varza Kale sau spanac
  • 1 lingura branza Cottage sau branza proaspata de vaci
  • ulei de masline
  • sos picant (eu am folosit Tabasco)
  • 1 fasie bacon din carne de curcan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast picant cu ciuperci, Kale, bacon si branza Cottage:

Se indeparteaza piciorusele ciupercilor si se pastreaza pentru alta ocazie. 

Se adauga palariile ciupercilor intr-un bol, impreuna cu rosia/rosiile taite logitudinal in jumtatati, 1 lingura ulei, o lingura otet din vin alb si putin sos picant si se amesteca. 

Se incalzeste o tigaie antiaderenta la foc mic, se aseaza ciupercile cu lamelele in jos si rosiile cu partea taiata in jos, iar langa se aseaza felia de paine si baconul. 

Se lasa la gatit 10-15 minute, intocand painea la jumatatea timpului. 

Se scoate painea pe o farfurie, iar in ultimele minute de gatire a ciupecilor, se adauga varza Kale, sare si piper. 

Se aseaza varza kale pe paine, apoi branza Cottage, rosiile si bacon. Se stropeste totul cu putin sos picant, sare,piper iar langa se aseaza ciupecile. 

TIPS-URI

1

Calorii per portie: 247

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast picant cu ciuperci, Kale, bacon si branza Cottage" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

CameliaR 1

29.03.2016, 22:44

Geanina87 1

30.03.2016, 08:42

bun

Gherca Daniela 1

30.03.2016, 13:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis "Yam-yam"