Toba

de Ancutsa in Mezel de casa, 21 Dec 2019 | 5457 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

21.12.2019, 23:41

vasimur 1

22.12.2019, 00:17

mihaelar63 1

22.12.2019, 05:42

Ce bine arata in sectiune !!!

-Licurici- 1

22.12.2019, 08:12

Arata super bine!

Constelatialeu 1

22.12.2019, 09:59

Arata foarte bine, doar cu ficatul ala nu ma impac in toba, noi il folosim la lebar.

Gherca Daniela 1

22.12.2019, 10:00

madi_marin 1

22.12.2019, 10:14

Ce bine arata! Am si eu chiar acum pe foc ingredientele pentru toba

mirela0911 1

22.12.2019, 10:46

Nu prea mananc eu toba, dar arata tare bine!

Adi 1

22.12.2019, 10:50

Buna!

Ancutsa 1

22.12.2019, 11:05

Va multumesc mult!

Panacris 1

22.12.2019, 19:30

Rocsi 1

22.12.2019, 19:36

Arata foarte bine si imi place ca este carnoasa, si nu plina de grasime! Te felicit!

Ancutsa 1

22.12.2019, 21:01

Multumesc mult, Rocsi, a fost munca de echipa (adica toata familia)

Ancutsa 1

22.12.2019, 21:01

Cristina

oanapl 1

22.12.2019, 22:41

Ce bine arata! Imi ploua in gura!

Ancutsa 1

22.12.2019, 23:05

Multumesc mult, Oana, ma bucur ca iti place!

Geanina87 1

23.12.2019, 10:47

Ancutsa 1

24.12.2019, 10:52

Geanina

laura_n 1

27.12.2019, 13:15

Arata tare bine, bravo, Anca!

Ancutsa 1

28.12.2019, 10:58

Multumesc mult, Laura!

dantes 1

29.12.2019, 13:10

Buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Toba a la Nico