Tocana de cartofi

de mimmi in Mancaruri cu carne, 26 Mar 2011 | 3519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi,
  • 1 fir carnat,
  • 200 g sunca taraneasca,
  • 2 linguri pasta de guyas,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • putin ulei,
  • sare,piper,
  • boia,
  • patrunjel verde.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi:

Curatam ceapa si morcovii.

Ceapa o taiem marunt,morcovii felii subtiri si le calim in putin ulei.

Dupa ce s-au calit,adaugam carnatul taiat felii si suncata taiata cubulete.

Le calim impreuna,adaugam apa si lasam sa fiarba carnea.

Pe urma adaugam cele 2 linguri cu pasta de guyas,sare,piper,boia dupa gust.

Cand este fiarta carnea,adaugam cartofii taiati cubulete. Lasam sa fiarba.

La sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlete de berbecut cu cartofi la cuptor