Tocanita de cartofi la ceaun

de ela in Mancaruri cu carne, 20 Sep 2010 | 14320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2cepe
  • 1morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 5-6 rosii
  • 1,5kg cartofi
  • 1foaie dafin
  • sare,piper,vegeta
  • patrunjel
  • 2carnati taranesti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi la ceaun:

Curatam si tocam ceapa marunt,la fel si morcovul.Ardeiul il spalam si il curatam,il taiem cubulete.Legumele le punem intr-o oala cu putin ulei si le lasam la calit cateva minute.Intre timp,taiem feliute carnatul si il adaugam in oala,punem sare,vegeta ,dafinulsi piper si mai lasam cateva minute,amestecand mereu.Completam cu apa,lasam sa fiarba,apoi adaugam cartofii,curatati si taiati cubulete.

Curatam rosiile de coaja,le tocam marunt si le adaugam si pe ele in oala.Lasam la fiert pana se inmoaie cartofii.Oprim focul si presaram deasupra patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (93)

diaconta 1

26.09.2010, 19:31

Ai de mine ce mai inghesuiala la ceaunu' astadar recunosc ca sunt motive

ela 1

26.09.2010, 19:33

Dia vad ca au umblat bucatarasii la ceaunul meu si cat am lipsit eu zilele astea....

eleny2010 1

03.12.2010, 12:50

super. chiar acum cautam pe site o reteta de tocanita cu carnati. ms .. ma duc sa ma apuc de gatit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de miel cu pepene galben