Tocanita de ciupercute

de Valentina_vali in Mancaruri de post, 16 Dec 2012 | 3305 vizualizari

 

Ceva bun,de post si satios:D

 

INGREDIENTE

  • o conserva de ciuperci
  • 2 cepe;
  • un gogosar;
  • un borcand de ardei capia copti,eu asa am avut bagati pentru iarna,dar puteti coace si inainte sa faceti tocanita;
  • sare ,piper,cimbru.
  • pasta de tomate.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciupercute:

Se calesc ceapa si gogosarul;se adauga cipercutele,apoi ardeii.Cand e aproape gata se adauga pasta de tomate.Se condimenteaza si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de post cu ciuperci.