Tocanita de curcan cu ardei

de oanapl in Retete Delikat, 17 Iun 2018 | 2428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de curcan
  • 5 cepe noi
  • 3 ardei albi copți
  • 2 roşii bine coapte
  • 1/2 conservă roșii în sos
  • sare
  • piper boabe Delikat
  • Amestec ierburi de grădină Delikat
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de curcan cu ardei:

Cureţi ceapa şi o tai julienne. Încingi uleiul într-o cratiţă şi călești ceapa.
Tai cubuleţe pieptul de curcan. Speli roșiile, le opărești și le decojești, apoi le tai cubulețe. Pui carnea și roșiile în cratiţă împreună cu câteva boabe de piper Delikat și o lingură amestec ierburi de grădină Delikat. Adaugi o linguriță de sare. Lași să se rumenească puțin carnea și apoi adaugi o cană de apă și lași să fiarbă la foc potrivit.

Frigi ardeii, îi cureți de coajă și semințe, îi tai fâșii şi îi pui în cratiţă. Pasezi roșiile din conservă și le adaugi peste compoziție. Amesteci şi lași să fiarbă compoziția (acoperită cu un capac) până când scade sosul și carnea este fiartă. Adaugi sare după gust și la final o lingură amestec ierburi de grădină Delikat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de curcan cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de porc la cuptor