Tocanita de vita cu paste

de ala_oancea in Vita, 17 Iul 2009 | 6937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste din porumb
  • 450 gr pulpa de manzat
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 1 morcov
  • 5 ciuperci champignon
  • condiment de gulas
  • delikat, piper, boia
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita pasta de ardei iute (Eros Pista)
  • 5 catei de usturoi
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vita cu paste:

Se calesc ceapa, ardeiul si morcovul in putin ulei. Se adauga carnea taiata cubulete, apoi ciupercile. Se lasa la calit, dupa care se condimenteaza si se adauga apa cat sa le acopere. Se lasa vreo 10 minute la fiert, dupa care se adauga pasta de tomate si cea de ardei iute, usturoiul dat prin presa si mararul tocat. Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se amesteca cu tocanita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vita cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita la tigaie cu cartofi