Tochitura

de Valclaudia in Retete Delikat, 17 Iul 2018 | 3353 vizualizari

 

Carne de porc, cabanos si carnaciori semi-afumati peste care am presarat 1/2 plic condiment pentru carne de porc de la Delikat
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. ceafa de porc
  • 5 fire carnaciori semi-afumati
  • 5 fire cabanos
  • 1 lingura untura de porc
  • 1/2 plic condiment pentru carne de porc de la Delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Ceafa de porc se taie bucatele si se asaza in tava.

Preincalzim cuptorul la 220 grade C.

Carnaciorii semi-afumati se taie bucatele, la fel si cabanosii.

Adaugam untura peste carne in tava, presaram deasupra 1/2 din continutul de condiment pentru carne de porc si dam tava la cuptor pentru 50 minute.

O mancare simpla si delicioasa...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste