Tort racoros de lamaie

de nadina73 in Dulciuri, 20 Iul 2010 | 5669 vizualizari

 

Initial a fost o budinca la rece dar consistenta este ca si la panna cotta cu aroma de lamaie grozava

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete `budinca lamaie(pastel fresco con sabor de limon)
  • 1 litru de lapte foarte rece
  • 8 linguri de zahar
  • caramel
  • frisca pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros de lamaie:

Se ia laptele rece si se mixeaza foarte bine cu praful din cutie apoi se pune zaharul si se mai mixeaza pana devine ca o budinca groasa,dupa care se ia o forma de chec sau un vas asemanator o cutie de inghetata sau o forma  de care doriti..........se pune caramel pe fundul vasului apoi se toarna compozitia dupa care se pune un capac si se pune la rece pentru 2 ore.

Dupa ce s-a racit se intoarce invers si se scoate cutia,iar caramelul se va prelinge pe tort

Se serveste taiat in feliute  cu frisca

Este atat de racoros ...................grozav ,va astept la o feliuta de tort racoros

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu unt