Tortellini in sos de smantana si cascaval

de ala_oancea in Tortellini, 12 Noi 2009 | 36255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortellini cu ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 100 ml smantana
  • 50 gr cascaval
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • oregano
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini in sos de smantana si cascaval:

Tortellini se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj si se lasa la scurs.
Se toaca marunt usturoiul si se caleste 1 minut in putin ulei de masline. Se adauga tortellini, apoi smantana, cascavalul ras, se condimenteaza si se amesteca bine pana cand se topeste cascavalul. Se serveste presarat cu parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini in sos de smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

luminita20_2006 1

13.11.2009, 20:35

sunt foarte bune...dar daca sunt facute in casa tortellini ..si mai bune

ala_oancea 1

17.11.2009, 08:56

Da, ma tot pregatesc sa fac si eu, dar inca n-am ajuns

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini panna e prosciutto..