Trandafiri din aluat cu carne

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2015 | 4668 vizualizari

 

Trandafirul - rosa centifolia sau ce mancam azi,pe scurt,ca pe lung inca nu stiu......

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • 320 g carne tocata
  • 2 oua mai mici
  • 1 ardei rosu nu foarte mare
  • frunzele de la doua legaturi de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din aluat cu carne:

Mai intai pregatim umplutura .Taiem ardeiul cubulete mici,frunzele de ceapa verde le taiem marunt,apoi le amestecam cu ardeiul si carnea tocata si le punem intr-o tigaie si le calim,pana se inmoaie ardeiul.cand s-a inmuiat ardeiul scoatem compozitia din tigaie cu ajutorul unui spumar,avem grija sa lasam sa se scurga surplusul de ulei si zeama lasata dupa calire.Potrivim de sare si piper,adaugam un ou ontreg si un albus si omogenizam.Desfacem aluatul si intindem peste el compozitia de carne,apoi rulam cat ,ungem rulada formata cu galbenusul ramas.Taie rulada in 10 bucati si apoi asezam fiecare bucata in forme de silicon care arata ca un trandafir.Pentru ca n-am avut decat 6 forme care sa semene cu trandafirul am folosit si niste margarete ca forma.Asezam bine in forme si dam la cuptorul preincazit,pentru cca 25-30 min.Se scot din cuptor se presara parmezan si se servesc calde,desi sunt bune si reci,daca apuca sa se raceasca.

TIPS-URI

1

sub tava punem un vas cu apa,ca sa nu se arda pe fund

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din aluat cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

18.10.2015, 22:23

Wow! Arata splendid!

ela 1

19.10.2015, 15:48

ce bunatate!!!

simona72 1

24.10.2015, 10:12

Ce faini ti-au iesit!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele din iaurt cu feta si oregano