Turte cu avocado

de Lau in Piine, 4 Aug 2017 | 2304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 2 oua
  • 1 lingura untura
  • 1 lingura margarina
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 avocado
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte cu avocado:

Cernem faina intr-un vas, amestecam cu zaharul, sarea si facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut, amestecam cu putina faina si lasam 5 min sa creasca.

Adaugam avocado curata si pisat cu furculita, untura, margarina, ouale batute si incepem sa framantam, adaugand treptat laptele caldut.

Framantam pana ce rezulta un aluat elastic si pufos.

Acoperim cu un prosop si lasam la dospit pana ce isi dubleaza volumul.

Rupem bucati de aluat din care formam turtele.

Le coacem in tigaia incalzita la foc mediu, pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti.

Eu am optat sa coc si la cuptor, peste care am preserat seminte de mac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte cu avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu ceapa