Varza cu orez in straturi

de violeta30 in Mancaruri de post, 12 Ian 2017 | 9963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de orez
  • o varza murata
  • 2 linguri de bulion
  • 1 canuta de ulei
  • condimente
  • sare
  • 2 cani de apa
  • o cana de suc de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu orez in straturi:

Fierbem mai intai orezul in apa cu sare, sa fie al dente.
Tocam varza marunt, o spalam in 2-3 ape si o punem la calit cu cele 2 cani de apa, canuta de ulei, dar mai lasam vreo 2 linguri de ulei pentru final. Adaugam, dupa ce s-a fiert bine varza, bulionul, apoi condimentele si mai lasam cateva minute sa se amestece aromele.
Pregatim o tava si incepem prima data cu stratul de varza, apoi cu cel de orez fiert si tot asa pana finalizam ingredientele, dar avem grija ca stratul de varza sa fie ultimul.|
Pe ultimul strat de varza punem uleiul ramas si sucul de rosii si introducem vreo 20-30 minute la cuptor.
S-aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu orez in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de post: Varza murata calita, deliciu rapid si usor de preparat