Varza murata de vara

de aziz in Muraturi, 3 Aug 2011 | 15014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza alba
  • morcov
  • sfecla rosie
  • marar+seminte de marar
  • sare( o lingura pentru fiecare litru de apa)
  • frunze de telina verde (eu nu am avut acum)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata de vara:

 Se taie varza pestisori,sfecla se da pe razatoare morcovul eu l-am taiat rondele poate fi dat si el pe razatoare.Se amesteca totul intr-un castron mai mare,se pune in borcan mararul si frunzele de telina apoi varza in amestec cu sfecla si morcovul,deasupra punem frunze de telina si marar si o felie de sfecla asa ca un capac .

Apa se amesteca cu sarea (apa calda) turnam in borcam pina acopera continutul si acoperim cu folie apoi punem capacul.

Punem la soare cam doua zile apoi inca o zi poate chiar doua in casa dar la caldura si apoi in frigider .Restul e poveste .....sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

diaconta 1

03.08.2011, 21:20

Cris ramane....sa ramanem cu pofta io mi-o pun in cuiul de la harta ....pofta

lilik 1

04.08.2011, 01:57

sa-mi dai si mieeee

mimmi 1

04.08.2011, 12:14

Ce-mi place !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varză tocată murată la borcan