Varza noua calita

de ralu_ca in Mancaruri de post, 17 Iun 2013 | 33421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 verze medii
  • 5 cepe (noi )
  • 2 borcane de rosii cherry in suc propriu
  • sare
  • 1 ceasca ulei
  • marar
  • 1 ceasca bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua calita:

Varza am curatat-o de frunzele care nu aratau foarte bine, am trecut-o prin jet de apa si am tocat-o marunt dupa care am pus sare si am "framantat-o" bine.

Intr-o cratita am turnat o ceasca de ulei, l-am incins apoi am adaugat ceapa taiata marunt, am calit-o cateva minute, apoi rosiile. Le-am "invartit" de cateva ori in cratita, apoi am pus cate o "mana" de varza si am amestecat, pana s-au incorporat foarte bine. Am turnat si 1 cana cu apa si bulionul, am lasat-o pe foc 10 min dupa care am introdus-o la cuptor.

Cand e aproape gata am tocat mararul si l-am amestecat in varza. Am mai lasat cateva minute, apoi a fost numai buna de servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole facaluita / batuta