Vinete calite - baza pentru diverse preparate

de Bucataras Diana in Conserve, 25 Mar 2018 | 2760 vizualizari

 


Nu o sa scriu cantitatile, pentru ca sincera sa fiu de cand am preparat reteta (august 2017) am cam uitat :P . Ce pot sa va spun este ca azi am desfacut un borcan sa fac niste bruschete si sunt in perfecta stare, foarte bune, gata de folosit. :)

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • ulei
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete calite - baza pentru diverse preparate:

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim, amestecand continuu, pana se inmoaie. Le lasam sa se racoreasca putin apoi le punem in borcane, inchidem bine capacul si le fierbem la bain-marin circa 20 de minute. Scoatem borcanele din apa si le punem sa se raceasca incet, cu capacul in jos, sub o patura, pana dimineata. Le asezam frumos in camara si le folosim la nevoie :P Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete calite - baza pentru diverse preparate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (14)

elucubratiiculinare 1

28.03.2018, 08:50

ce bine este cu camara plina

Bucataras Diana 1

28.03.2018, 09:26

Chiar e bine cand ai cu ce "te juca" in bucatarie

dantes 1

30.03.2018, 17:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos de mustar