Vinete umplute cu legume

de CameliaR in Mancaruri de legume, 12 Ian 2019 | 8115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • o mana de mazare congelata
  • 5 bucati de conopida congelata
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 100 g cascaval ras
  • 2 rosii
  • pasta de tomate
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu legume:

Curatam si spalam toate legumele. Morcovii ii dam pe razatoare, taiem ceapa in fasii potrivite, iar ardeiul il taiam in bucati mai maricele. Spalam vinetele. Facem o taiatura pe mijloc la fiecare vanata. Cu ajutorul unei linguri scobim miezul din interior. Spalam miezul scobim si il taiem in bucati potrivite. Presaram putina sare in fiecare vanata. Intr-o oala punem uleiul. Adaugam ceapa si o calim. Adaugam ardeii, morcovii, miezul de vanata ramas, mazarea, conopida sare si piper. Amestecam. Adaugam 100 ml apa. Punem o lingura de pasta de tomate. Amestecam. Fierbem pana apa scade si obtinem o compozitie solida. Tapetam o tava cu hartie de copt. Asezam vinetele. Ungem fiecare vanata cu pasta de tomate. Umplem vinetele cu compozitia pe care am obtinut-o. Presaram pe fiecare vanata cascaval ras. La final, adaugam pe fiecare vanata feliute de rosii. In 150 ml apa dizolvam 2 linguri de pasta de tomate. Punem amestecul otinut in tava cu vinete. Coacem la 190 grade C aproximativ 45 de minute sau pana vanata este gatita perfect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute