Waffe sarate

de ela in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2011 | 6488 vizualizari

 

le-am vazut aici,pe site si de atunci am tot poftit la ele.....delicioase...eu le-am adaptat putin dupa gustul meu

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 300 gr faina alba
  • 150 ml lapte caldut
  • 5 linguri telemea de vaca
  • piper
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe sarate:

Topim untul si il lasam sa se raceasca.Amestecam toate ingredientele,omogenizand bine.

Lasam aparatul de waffe sa se incalzeasca cateva minute,apoi cu o lingura punem din compozitie in aparat,inchidem si lasam cateva minute,pana compozitia se rumeneste frumos.Scoatem si presaram deasupra parmezan.Le servim fierbinti.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe sarate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MIUTA 1

17.10.2011, 17:55

Bune,bune

anomisana 1

27.10.2011, 11:03

Ela, draga mea, nu stiu cum de am pierdut reteta asta. Arata senzational si ma bucur ca totusi am gasit-o, chiar daca nu pot sa fac si eu waffe. Dar vin la ale tale.

ela 1

27.10.2011, 13:22

Anomisana,multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartă cu pui şi smântână