Zacusca cu fasole verde

de violeta30 in Zacusca, 27 Sep 2015 | 3998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceapa
  • 2 kg rosii
  • 2 kg de ardei capia sau gogosar
  • 2 kg de vinete
  • 1 borcan de fasole verde
  • ulei
  • sare
  • condimente
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu fasole verde:

Spalam legumele. Ardeii si vinetele le coacem inainte. Ceapa o calim in ulei si apa (eu nu pun foarte mult ulei ca nu imi place sa "inoate" legumele in el), apoi punem ardeiul tocat marunt. Lasam sa se inmoaie bine si adaugam rosiile. Dupa ce s-a legat bine si rosiile s-au "topit", adaugam vinetele, lasam 10 minute si adaugam fasolea verde. Potrivim de sare si piper si mai lasam 15 minute sa fiarba. Punem in borcane pe care le fierbem la bain-marie.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

cantitatile le putem schimba dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ciuperci