Zacusca de vara

de silvi0ara in Mancaruri de post, 24 Iun 2010 | 7649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete  
  • 2 cepe  
  • 450g pasta de ardei capia si gogosari  
  • 100ml suc de rosii  
  • 100ml ulei  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de vara:

Se curate ceapa, se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu sucul de rosii si pasta de ardei si gogosari.(eu am folosit un borcan pregatit in toamna).Vinetele se coc,se curata de coaja si se lasa la scurs,apoi se toaca si se adauga peste legume.Eu nu am mai pus sare,deoarece pasta de gogosari avea destula.Se mai lasa pe foc pana scade bine.

Se lasa sa se raceasca bine,apoi se poate manca.(cine doreste poate folosii legume proaspete pentru aceasta zacusca,dar cum eu mai aveam un borcan de pasta in camara m-am gandit sa termin cu ea).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de vara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Rocsi 1

24.06.2010, 15:05

sincer eu nu ma dau in vant dupa zacusta dar a ta imi place cum arata

silvi0ara 1

24.06.2010, 15:28

Lasa Madi,ca si eu tot asa zic,si tot mai scap la cate ceva ce nu ar trebuii.
Mersi Rocsi.Aasa sunt si eu cu pestele,dar cand vad ceva bun mai mananc si eu.

nadina73 1

24.06.2010, 18:14

foarte buna si gustosa5 linguri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille