AndreaE

1

Bucataras
incepator

cluj / busto arsizio

Bucataras din 25.10.2013

RETETE44
PRIETENI136
Retete / Aperitive / Garnituri

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 21 Apr 2014

Am fiert ouale tari. Le-am taiat in doua si am scos galbenusurile. Am tocat foarte marunt ardeiul. Intr-un bol am amestecat galbenusurile cu pateul , ardeiul si patrunjelul, si am sarat. Am facut maioneza la care am adaugat 2 linguri de smantana si sare dupa gust. In tava am intins...

Rulada si melcisori cu carne tocata

In Aperitive / Garnituri la 8 Apr 2014

Am tocat legumele si impreuna cu carnea tocata le-am pus la foc. Amestecand , am lasat pana legumele au inceput sa se inmoaie , iar carnea si-a schimbat culoarea. Am condimentat cu sare, piper, oregano , cimbru, apoi am adaugat albusul de la ou. Am desfacut pachetele cu foietaj , si le-am...

Foietaj cu piept de curcan si legume

In Aperitive / Garnituri la 8 Apr 2014

Am fiert pieptul de curcan , apoi l-am taiat cubulete. Legumele le-am taiat cubulete si le-am pus la fiert cca 5 minute. Am amestecat cu carnea tocata si am condimentat cu sare , piper , busuioc , oregano dupa gust. Am asezat foietajul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am pus amestecul...

Cartofi "etajati"

In Aperitive / Garnituri la 18 Feb 2014

Se fierb cartofii ( in coaja ) si ouale. Se curata si se taie rondele. Intr-un vas se pun rondele de cartofi , rondele de oua , vegeta, smantana si se stropeste cu ulei. Se pune in ordinea asta pana se epuizeaza cartofii si ouale.

Saratele cu chimen

In Aperitive / Garnituri la 9 Ian 2014

Se rade cascavalul si se amesteca cu 1 ou , margarina, apa minerala, drojdie , sare si faina. Se obtine o coca elastica care se intinde de circa 5 mm grosime. Se unge cu celalalt ou si se presara chimen. Se taie fasii care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 20-25...

Omleta cu dovlecel si ceapa

In Aperitive / Garnituri la 29 Oct 2013

Am taiat ceapa fidelute , dovlecelul in 4 apoi l-am feliat si cu putin ulei de masline l-am pus la prajit. Am batut ouale am adaugat parmigiano , un pic de vegeta si patrunjelul tocat. Cand egumele au fost prajite a turnat peste ouale. Am lasat omleta sa se prajeasca pe o parte , apoi am intors-o...

Pachetele cu carne tocata

In Aperitive / Garnituri la 28 Oct 2013

Se lasa la dezghetat aluatul. Se dau pe razatoare morcovii, rosiile, ceapa si usturoiul se toaca marunt. Usturoiul se caleste impreuna cu ceapa in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata. Cand este aproape prajita carnea se adauga morcovii rasi. Se condimenteaza cu sare, piper (eu am adaugat...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 21.04.2014

Ardei umpluti

publicat la 21.04.2014

Salata boeuf

publicat la 21.04.2014

Oua umplute

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Astazi daca simti ca nu ti se acorda suficienta atentie, te porti ca un copil razgaiat ce esti! Plangi, bati din picior, arati cu degetul si zici doar “Vreau, vreau, vreau”!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]