Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 24.01.2014
untul se topeste intr-un vas pe foc mic, apoi se toarna o cescuta de apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute; se adauga cacaua, nuca (prajita, in prealabil, intr-o tava cu putin ulei) si laptele praf, amestecand foarte bine;...
mai multe
publicat la 24.01.2014
Voturi:69
Voturi:217
Voturi:116
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 incaltatoare
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 3 boluri Ellenge
Placa de tocat fata-verso
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 22:00
de Bucataras 6
la 11:19
ieri la 14:48
de bucatarasa 1
ieri la 10:38
de Stella29 1
pe 16.05 la 23:00
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
madi_marin
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciocolata De Casa
untul se topeste intr-un vas pe foc mic, apoi se toarna o cescuta de apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute; se adauga cacaua, nuca (prajita, in prealabil, intr-o tava cu putin ulei) si laptele praf, amestecand foarte bine;...