Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Iasi
Bucataras din 26.02.2011
Se ia un vas in care se sparg ouale,batem ouale cu sarea,punem faina,omogenizam laptele cate putin batand cu telul pana se formeaza o compozitie de consistenta smantinii.Lasam o ora,in timp ce lasam visinele sa se scurga.Preparam clatitele de...
mai multe
publicat la 22.11.2011
Voturi:10
Voturi:11
Voturi:20
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Set de 250 forme pentru briose
Set de 10 forme pentru briose
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 22:00
de Bucataras 6
la 11:19
ieri la 14:48
de bucatarasa 1
ieri la 10:38
de Stella29 1
pe 16.05 la 23:00
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
madi_marin
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Clatite cu visina si glazura de ciocolata
Se ia un vas in care se sparg ouale,batem ouale cu sarea,punem faina,omogenizam laptele cate putin batand cu telul pana se formeaza o compozitie de consistenta smantinii.Lasam o ora,in timp ce lasam visinele sa se scurga.Preparam clatitele de...