Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 recipiente pentru cereale
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 22:00
de Bucataras 6
la 11:19
ieri la 14:48
de bucatarasa 1
ieri la 10:38
de Stella29 1
pe 16.05 la 23:00
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
madi_marin
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...