Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Pitesti
Bucataras din 29.08.2010
Carnea se fierbe,se taie cubuleţe;ceapa se toacă rondele subţiri şi se fierbe in apă cu sare şi oţet. Castraveţii se toacă felioare subţiri.Se storc de apă,ceapa şi castraveţii se amestecă cu...
mai multe
publicat la 25.02.2012
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 recipiente pentru cereale
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 22:00
de Bucataras 6
la 11:19
ieri la 14:48
de bucatarasa 1
ieri la 10:38
de Stella29 1
pe 16.05 la 23:00
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
madi_marin
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salată din carne de vită cu maioneză
Carnea se fierbe,se taie cubuleţe;ceapa se toacă rondele subţiri şi se fierbe in apă cu sare şi oţet. Castraveţii se toacă felioare subţiri.Se storc de apă,ceapa şi castraveţii se amestecă cu...