Ardei grasi umpluti cu varza

de dantes in Muraturi, 7 Oct 2020 | 2539 vizualizari

 

Cantitatile sunt aproximative pentru un borcan de doi litri.

 

INGREDIENTE

  • Ardei gras 1 kg
  • Varza alba 1 buc
  • hrean radacina 1 buc
  • ardei iute 1 buc
  • frunze de telina 1 legatura
  • piper boabe
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei grasi umpluti cu varza:

Se aleg ardei grasi proaspeti si nepatati,li se scoate cotorul si semintele si se spala bine.

Se toaca varza marunt,se framanta cu putina sare pana lasa zeama,dupa care varza se stoarce,iar zeama se arunca.

Cu acest amestec se umplu ardeii,dupa care se aseaza in borcan alternand cu frunze de telina,rondele de ardei iute,cateva felii de hrean si cateva boabe de piper.

Se face o saramura 30-40 gr.sare la 1 litru de apa si se umple borcanul.

Se tine borcanul fara capac cateva zile pana cand nu mai fermenteaza apoi se pune capacul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei grasi umpluti cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

07.10.2020, 21:52

Panacris 1

08.10.2020, 15:02

Rocsi 1

08.10.2020, 20:02

Este o muratura foarte buna! Saramura se face amestecand apa rece cu sare sau se fierb pe foc cele doua?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza