Ardei umpluti

de adry88 in Vita, 29 Aug 2011 | 3731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 100 g orez
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 2 linguri bulion
  • 300 ml ulei
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 8 ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Se curata ardeii si se spala, apoi se lasa sa se scurga de apa

Se curata ceapa, se toaca si se adauga in uleiul incalzit. Se lasa sa se caleasca putin, se adauga morcovul dat prin razatoare, se lasa sa se caleasca putin impreuna dupa care se adauga bulionul. Se amesteca si se opreste focul. Se adauga peste carne.

Se pune intr-o cratita un pic de apa cu sare, cand fierbe se aduaga orezul si se lasa sa fiarba 2 clocote (nu trebuie sa fie fiert bine) se scurge de apa bine si se adauga peste carne.

Se adauga si restul de ingrediente, se potriveste de sare, piper dupa gust si se amesteca bine. Se umplu ardeii si se aseaza intr-o oala. La fundul oalei se aseaza o crenguta de cimbru.

Se amesteca 100 ml apa cu 3 linguri de pasta de tomate ,un pic de sare si se toarna peste ardei,se acopera cu capac oala si se da la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

alinutzika 1

29.08.2011, 14:05

f buni

marcela1979 1

29.08.2011, 17:02

buni buni

Rocsi 1

29.08.2011, 21:31

am papat ultima oara de post,dar iau unul de la tine

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rosii, ardei si dovlecei umpluti