Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy in Vegan / Raw vegan, 21 Ian 2019 | 4707 vizualizari

 

O mancare vegana si paleo, dar si garnitura. Va ia cam 10 minute sa o pregatiti si sa bagati in cuptor.

 

INGREDIENTE

  • Bostan - 1.4 kg
  • ulei de masline extra virgin - 2 linguri
  • paprika afumata - 2 lingurite
  • sare dupa gust
  • 1/2 lingurita de curcuma (turmeric)
  • 1/2 lingurita de usturoi granulat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bostan copt cu paprika afumata si curcuma:

Se preincalzeste cuptorul la 190 grade C.

Dupa ce se curata de coaja, bostanul se taie in cuburi de 2 - 2.5 cm.

Intr-un castron mare, puneti cuburile de bostan si turnati uleiul, paprika, sarea, curcuma si usturoiul granulat si amestecati. Cine doreste sa fie picant, poate folosi paprika afumata iute.

Intr-o tava de cuptor puneti hartia de copt si pe urma cuburile de bostan. Coaceti timp de 32 - 37 minute si mai invartiti ocazional o data sau de doua ori, pana devin maronii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bostan copt cu paprika afumata si curcuma" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

dantes 1

27.01.2019, 10:33

Interesant!

Anett 1

27.11.2021, 00:54

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake tutti frutti