Broccoli si conopida la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2013 | 12968 vizualizari

 

reteta este luata din revista click pofta buna,si este minunata,foarte foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei kapia
  • 300 g conopida
  • 300 g broccoli
  • 100 g mazare
  • 150 g cascaval ras
  • 1 punga de mozzarella
  • 150 ml supa strecurata de legume
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli si conopida la cuptor:

Conopida si broccoli se rup in buchetele mai mici si se clatesc sub jet de apa rece.

Punem o oala cu apa pe foc, iar cand incepe sa fiarba se adauga buchetelele de conopida si broccoli la oparit. Se lasa 5-10 minute, se scot si se pun intr-un vas termorezistent sau de ceramica.

Ardeiul kapia il taiem rondele, il asezam in tava, punem si mazarea.

Zeama in care au fiert se strecoara si se pastreaza 150 ml care se va turna deaupra legumelor in tava.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se da la cuptor pentru 30 minute se scoate tava si se presara cascavalul ras si feliile de mozzarella, se da iar la cuptor si se lasa sa se rumeneasca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli si conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu mozzarela si mac