Budinca de paine cu stafide

de mirela0911 in Prajituri, 12 Oct 2014 | 5615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g miez de paine
  • 600 ml lapte
  • 100 g stafide
  • zahar dupa gust
  • 150g branza de vaci
  • 200g smantana
  • 5 lg zahar
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de portocale
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine cu stafide:

Se rupe miezul de paine in bucatele. Laptele se pune pe foc impreuna cu zaharul dupa gust si se lasa sa se incalzeasca putin si sa se topeasca zaharul. Se ia de pe foc si se pun stafidele. Se lasa la racit.

Intre timp se amesteca branza cu smantana si cele doua oua, zaharul si condimentele. Se omogenizeaza bine. 

Laptele racit se toarna peste paine si se amesteca usor. Se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt iar deasupra se pune amestecul de branza cu smantana. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa pana se rumeneste frumos deasupra si trece testul scobitorii. Se lasa la racit dupa care se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

12.10.2014, 15:49

buna, buna

Bya Ralu 1

12.10.2014, 17:14

interesant

Rocsi 1

12.10.2014, 18:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta de vara cu crema de branza