Caras in crusta la cuptor

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 17 Iun 2010 | 17625 vizualizari

 

Pestele a fost prins de George si a fost tare,tare bun.

 

INGREDIENTE

  • .4 bucati de caras(se poate folosi orice alt peste ,eu am avut caras)
  • .zeama de la o lamaie
  • .malai
  • .faina
  • .patrunjel uscat
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras in crusta la cuptor:

Se curata, se spala , se lasa la scurs pestele.Se cresteaza , se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Fiecare bucata de peste se da printr-un amestec de malai,faina si patrunjel uscat, se aseaza pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei de masline si se "imbraca" in aceasta fiecare bucata in parte.

Se pun bucatile de peste intr-o tava si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata facute , se desface folia de aluminiu si se mai lasa circa 10-15 min la cuptor pentru o buna rumenire.Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras in crusta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

19.06.2010, 17:25

Ina pofta am oricand dar mai ales cand este vorba de peste ................

Ina 1

19.06.2010, 17:39

si la noi....

Bunica 1

20.06.2010, 19:49

Cu toata placerea Ina. Eu cand deschid site-ul incep cu ce-mi place- pestele.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramură de caras