Cartofi cu ierburi aromate , la cuptorul cu halogen

de Ina in Mancaruri de post, 22 Mai 2011 | 6579 vizualizari

 

Intr-o seara m-a intrebat Costel de ce nu gatesc nimic la cuptorul cu halogen :D Cum nu stiam ce sa fac si aveam deja o fripturica , am decis sa-i fac inaugurarea cu niste cartofi cu ierburi aromate.

 

INGREDIENTE

  • Cartofi 
  • Sare
  • Ierburi aromate ( verdeturi  italiene Kotanyi ) 
  • Ulei de masline ( o lingura )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ierburi aromate , la cuptorul cu halogen:

 Cartofii  se curata  de coaja,  se spala si se taie in bucati groase. Se fierb pe jumatate  in apa cu sare , apoi se scurg si se aseaza intr-o tava care sa incapa in cuptorul cu halogen .  Se stropesc cu ulei de masline si se  condimenteaza dupa preferinte.  Eu am folosit verdeturi italiene de la Kotanyi.

 Se coc la cuptorul cu halogen timp de 25 minute, la 180 grade. 

 Sunt deliciosi!  Ceva … intre cartofi copti si cartofi prajiti ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ierburi aromate , la cuptorul cu halogen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi in sos de rosii