Cartofi noi cu rozmarin

de Rahela Velicu in Retete Delikat, 7 Iun 2018 | 1883 vizualizari

 

Cartofii noi sunt atat de gustosi facuti la cuptor si aromatizati cu rozmarin. De data asta am folosit rozmarin uscat de la DELIKAT.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi mici spre medii
  • 2 catei de usturoi
  • 5 linguri de ulei
  • 2 linguri de rozmarin uscat de la DELIKAT
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
  • marar verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu rozmarin:

Mai intai razuim coaja cartofilor cu un cutit, ii spalam bine si ii punem intr-un bol. Adaugam uleiul, rozmarinul, sare, piper si ardei boia si amestecam bine.

Transferam cartofii intr-un vas de yenna, punem si usturoiul curatat de coaja si ii dam la cuptor pentru 45-50 de minute. 

Cand sunt gata, presaram marar verde tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cartofii trebuie sa fie cat mai micuti, daca sunt mai mari, atunci ii taiati in doua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de porc la cuptor