Chiftele din peste cu ciuperci

de Rocsi in Peste, 12 Dec 2016 | 3915 vizualizari

 

Inca o reteta cu peste, numai buna in aceste zile, cand este dezlegare la peste. Ai mei le-au mancat mai ceva ca pe cele cu carne, semn ca au fost tare bune.

 

INGREDIENTE

  • 550 gr peste file (eu am folosit cod)
  • 170 gr ciuperci din conserva
  • 1 ceapa
  • 1 morcov potrivit
  • 3 catei de usturoi
  • 2 felii de paine
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de faina alba
  • marar verde tocat
  • patrunjel verde tocat
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din peste cu ciuperci:

Fileul de peste il spalam si il stergem cu un servetel de bucatarie, de surplusul de apa.
Il taiem bucati potrivite si il tocam in blender pana devine o pasta.
Ciupercile spalate si bine scurse, le maruntim tot in blender.
Morcovul il curatam, il taiem bucati potrivite, ceapa o curatam o taiem in patru, usturoiul il curatam.
Toate aceste legume le punem in blender si le maruntim.
Intr-un bol, amestecam pestele cu ciupercile, apoi adaugam si celelalte legume maruntite.
Painea o trecem prin apa, o stoarcem bine, o faramitam cu mainile si o amestecam in compozitia de mai sus.
Incorporam mararul si patrunjelul verde.
Dam gust cu sare si piper, iar la final punem faina si amestecam totul bine.

Intr-o tigaie incingem ulei. Ne umezim mainile, luam cate putina compozitie, formam bile si le punem la prajit.
Le rumenim pe ambele parti, apoi le scoatem pe servetele de bucatarie. Procedam astfel pana terminam toata compozitia.
Le lasam sa se racoreasca putin, apoi servim.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din peste cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu legume in vas roman