Ciorba de fasole verde cu soia

de Bunica in Mancaruri de post, 20 Mar 2022 | 3730 vizualizari

 

Daca am facut ghiveci de legume cu soia si mi-a ramas soia, m-am gandit sa pun soia si la o ciorbita de legume.A iesit foarte buna si ne-a amagit papilele gustative:))))))

 

INGREDIENTE

  • 50 g. soia bucati
  • o ceapa
  • un morcov
  • o bucata radacina mica de telina
  • o radacina patrunjel
  • o mana fasole verde
  • 2-3 lnguri mazare
  • 2 linguri ulei
  • 150 ml. suc de rosii
  • 4 linguri bulion de corcoduse
  • 2-3 linguri leustean
  • 1/2 rotocol de fidea
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu soia:

Intr-o oala de 3l. am pus la fiert 2l. de apa.
Ceapa, morcovul, radacina de patrunjel si telina curatate,spalate si tocate in cuburi mici le-am pus in oala cu apa.

Soia am hidratat-o in apa clocotita.
Mazarea, fasolea verde, leusteanul le-am avut la congelator. Asa ca le-am scos din congelator si le-am pus la fiert.

Legume au fiert circa 30 minute.

Am adaugat soia hidratata si am lasat la fiert 5 min.

Peste legume am adaugat sucul de rosii si bulionul de corcoduse pentru acrit.

Le-am lasat inca 5 minute la fiert ,apoi am adaugat uleiul care a fiert 2 min.

Am stins focul si am adaugat leusteanul tocat.

Se sareaza dupa gust .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu soia" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta combo