Ciorba de miel reteta cu loboda

de Constelatialeu in Ciorbe, 12 Mai 2015 | 5303 vizualizari

 

Ciorba de miel reteta Din categoria,am pofta prestez...daca am cu ce,daca nu ...pofta-n cui.....

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg sira de miel
  • 10 fire ceapa verde ( direct de pe brazda adunata)
  • o mana zdravana de loboda ( din productia proprie )
  • 2 linguri amestec morcov,telina,pastarnac,patrunjel
  • 1 lingura de orez
  • 1 ou
  • 1 legatura leustean
  • bors de la Fuchs
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta cu loboda:

Mai intai,dupa ce s-a dezghetat,portionam bucata de sira.Spalam bucatile si le punem la fiert cu 3 l apa si o lingurita sare.Cand incepe sa se ridice spuma o adunam cu spumarul.Cat fierbe carnea ,curatam ceapa,loboda,le maruntim,spalam orezul si mai maruntim un pic amestecum de radacinoase ( au fost date pe razatoarea mare si parca prea erau cat roata carului).Dupa ce am adunat toata spuma si carnea e fiarta,punem ceapa,amestecul de radacinoase,orezul si loboda.Potrivim de sare si lasam sa fiarba cca 20-30 min la foc domol.Cand orezul este fiert adaugam borsul,lasam sa dea in clocot.Tragem oala de pe foc ,batem un ou bine si cu ciorbarul adaugam zeama peste ou,apoi turnam totul in oala.La final adaugam leustean tocat marunt.

TIPS-URI

1

daca apa scade,mai adaugam cat este necesar

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta cu loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana