Ciorba de pui a la grec

de Tabita _ in Ciorbe, 7 Mar 2013 | 5854 vizualizari

 

O ciorba consistenta si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (am pus pieptul de pui)
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/4 telina mica
  • 100 g orez
  • 200 ml lapte
  • 3 galbenusuri
  • zeama de lamaie
  • sare
  • delikat
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Am pus carnea la fiert impreuna cu ceapa intreaga.

Am adaugat telina si radacina de patrunjel date pe razartoare.

Am pus sare si delikat.

Am fiert bine carnea, am scos ceapa.

Am desfacut carnea de pe oase si am taiat-o bucatele.

Am adaugat morcovii dati pe razatoare si orezul.

Am lasat sa fiarba impreuna pana cand s-au fiert morcovii si orezul.

Intre timp am frecat galbenusurile, le-am amestecat cu laptele.

Am luat oala de pe foc si am pus cateva linguri din oala peste galbenusuri si lapte pana ajunge la temperatura ciorbei ca sa nu se imprastie in ciorba amestecul si am turnat in ciorba.

Am repus oala pe foc. Am acrit ciorba cu zeama de lamaie.

Am presarat patrunjelul inainte de servire.

Pofta buna!  

 

TIPS-URI

1

Se pune doar putina zeama de lamaie. Daca va place mai acra puneti toata zeama de la o lamaie.

2

Se poate adauga si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec