Ciorba de vitel cu legume si tarhon

de T I M E A in Ciorbe, 1 Sep 2013 | 20211 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa si aromata datorita usturoiului si tarhonului.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de vitel
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 telina
  • 1 gulie mica
  • 4 cartofi mai mici
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri smantana
  • tarhon
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel cu legume si tarhon:

Punem apa la fiert intr-o oala de 3 l.

Legumele le curatam, spalam si le tocam/ taiem.

Carnea o taiem cubulete.

Cand fierbe apa adaugam legumele si carnea si lasam sa fiarba la foc mic.

Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.

Spre final adaugam si usturoiul tocat marunt.

Cand toate legumele si carbea sunt fierte adaugam tarhonul tocat.

Intr-un bol amestecam faina cu smantana, adaugam cateva linguri din ciorba fierbinte, amestecam apoi turnam peste ciorba.

Lasam sa mai dea in clocot si oprim focul.

Servim cu smantana!

TIPS-URI

1

Puteti folosi si carne de vita pe care o fierbeti mai intai separat

2

Daca o vreti mai acra, adaugati 1-2 linguri otet

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu legume si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

AndreaE 1

11.02.2014, 01:36

ce-mi face cu ochiul

mena29 1

04.04.2014, 09:40

kytz 1

08.02.2017, 10:56

Super ciorbiță !!!!Merge de minune pe vremea asta rece !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel cu legume si tarhon