Ciorba radauteana

de -Licurici- in Supe/Ciorbe, 4 Ian 2016 | 4857 vizualizari

 

O ciorba foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui;
  • 4 pulpe de pui;
  • 4 morcovi;
  • un ardei capia;
  • un ardei gras;
  • o radacina pastarnac;
  • o radacina patrunjel;
  • radacina de telina;
  • 6 galbenusuri;
  • 5 capatane mici de usturoi;
  • 4 linguri otet de mere;
  • 200ml smantana de gatit;
  • 500g smantana grasa;
  • sare, piper, bulgarasi de savoare de la DeliKat;
  • patrunjel, marar.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

  • Am pus carnea la fiert si am spumat-o de cateva ori. Cand nu a mai lasat spuma am scos-o intr-un castron si am lasat-o sa se raceasca.
  • Apa in care a fiert carnea am impartit-o in doua, jumatate am lasat-o la racit, iar in cealalta am fiert legumele. 
  • Am curatat toate legumele si le-am taiat bucati mai mari, apoi le-am pus sa fiarba impreuna cu carnea taiata fasii in jumatate de oala cu apa. 
  • Am adaugat sare, piper si bulgarasi de savoare.
  • Am amestecat galbenusurile cu sare si piper, am adaugat smantana, usturoiul pisat si otetul, apoi am adaugat jematatea de apa ramasa.
  • Am amestecat bine si am pus-o, putin cate putin, peste carne si legume, amestecand usor.
  • Am lasat sa fiarba putin, am potrivit gustul cu sare si piper, apoi am adaugat patrunjel si marar.

TIPS-URI

1

Cand se serveste, se poate adauga otet sau smantana dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde, cu rosii