Ciuperci champignon umplute la cuptor

de Adrian2016 in Mancaruri de legume, 21 Iun 2017 | 6537 vizualizari

 

O mancare rapida, satioasa si pe gustul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 7 ciuperci champignon mari
  • 100 gr de sunca
  • 100 gr de slanina
  • 100 gr branza de burduf
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 50 gr de unt
  • 2 rosii
  • 1 fir de ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon umplute la cuptor:

       Am trecut ciupercile sub un jet de apa rece si le-am curatat de coaja. Le-am rupt codita si le-am asezat intr-o tava, alaturi de ciuperci. Separat, am taiat sunca si slanina feliute, ceapa si rosile. Ciupercile le-am sarat si piperat.

       In fiecare ciuperca, am pus sunca, slanina, rosie, ceapa, branza, unt si am ras cascaval. Am dat tava la cuptor la 200 de grade C, pana s-au rumenit.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

ciupercile pot fii umplute dupa gustul fiecaruia: somon afumat, carne, legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vinete cu sos grecesc de rosii