Ciuperci cu smantana la cuptor

de oanapl in Retete Delikat, 8 Sep 2018 | 3950 vizualizari

 

Aveam poftă de ciuperci și m-am gândit să încerc ceva nou. Pentru această rețetă delicioasă m-am inspirat de la Lau, căreia îi mulțumesc și o pup. Eu am lăsat preparatul mai mult la cuptor, deoarece am vrut să se facă bine ouăle, deoarece a mâncat și fetița mea de 2 ani.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignion
  • 200 g smântână
  • 3 ouă
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce Delikat
  • amestec ierburi de grădină Delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana la cuptor:

Speli ciupercile, le tai felii și le fierbi pentru 5-10 minute.

Într-o cratiță topești untul, adaugi ceapa tocată marunt și morcovul dat pe răzătoarea mică.
Lași să se călească puțin, după care adaugi ciupercile scurse bine de apă, o cană cu apă, sare, piper, boia de ardei dulce și amestec ierburi de grădină Delikat și lași să fiarbă cca. 15 minute.
Într-un bol bați ouăle cu sare, adaugi smântâna, amesteci bine, adaugi ciupercile răcorite, amesteci și torni în tava unsă cu unt.
Introduci tava în cuptorul preîncălzit, cca. 25-30 de minute.
Servești cu mămăliguță.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

09.09.2018, 19:54

Super faine de servit asa sau ca si garnitura!

Bya Ralu 1

10.09.2018, 23:37

ce bun

MarianaManole 1

17.11.2018, 22:16

Sunt foarte bune 😊

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta cu legume