Coaste picante cu cartofi

de -Licurici- in Retete Delikat, 8 Aug 2018 | 4090 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 600 g coaste de porc proaspete
  • 2-3 cartofi
  • 1 lingurita Delikat 100% natural – Chilli
  • Delikat 100% natural – Piper negru boabe
  • 1 lingurita Delikat 100% natural – Condimente pentru porc
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 linguri sos barbeque
  • 1 cana de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste picante cu cartofi:

Condimentele (chilli, piper boabe, condimente pentru porc si sare) se zdrobesc impreuna, apoi se amesteca cu uleiul de masline.

Coastele se spala, apoi se ung cu amestecul de condimente si se pun intr-un vas termorezistent.

Sosul barbeque se amesteca cu apa, apoi se pune peste coaste.

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si se pun in vas.

Se baga la cuptorul preincalzit, la 180-200 grade C, pentru 30 min pe o parte, apoi se intorc pe cealata parte si se lasa inca 30min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste picante cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor