Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

de AlexTeacher in Reteta de vedeta, 8 Ian 2016 | 5532 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

08.01.2016, 18:57

bun bun

mirela0911 1

08.01.2016, 19:15

Cam bun!

Bya Ralu 1

08.01.2016, 19:19

super

Bunica 1

08.01.2016, 19:43

Bună este carnea de iepure!

simona72 1

08.01.2016, 19:45

Azi te-am pomenit/cautat cu o reteta de iepure Uite ca m-ai auzit! Mai ai si altele??

CameliaR 1

08.01.2016, 20:20

diaconta 1

08.01.2016, 20:56

Ui ha,buna mancare ai facut

mihaelar63 1

08.01.2016, 21:39

Trebuie testat

Xandrinne 1

09.01.2016, 07:49

Un deliciu!!

Panacris 1

09.01.2016, 11:29

dantes 1

09.01.2016, 13:59

Super!

-Licurici- 1

10.01.2016, 12:16

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor