Cuba Libre

de Constelatialeu in Cocktail, 12 Iul 2021 | 2728 vizualizari

 

Ispita mare mai este Bucatarasul asta, n-am bagat bine capul pe usa si taman ce postase niste ''cocoteiluri '' din astea varatice. Mi-a picat fix pe Cuba, aveam tot ce-mi trebuie, basca cu cine sa ma cinstesc.

 

INGREDIENTE

  • 60 ml rom, al meu a fost la alegere Capitan Morgan sau Kraken black rum
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • cuburi de gheata
  • coca cola
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuba Libre:

Cum sunt eu ametita de fel, n-am citit decat ingredientele din retata pusa de Bucataras, ordinea in care se adauga ingredientele am facut-o din capul meu, asa ca va dau ambele variante.

 Varianta Bucatatras pentru obtinerea unui pahar de Cuba Libre : Se pun 3-4 cuburi de gheata intr-un pahar, se adauga sucul de lamaie, romul si la final cola.

Varianta mea : Am pus romul, apoi zeama de lamaie si cateva bucatele de lamaie fara coaja, gheata si la final cola.

Hai noroc si la mai mare, sa ne fie viata tot un cocktail racoros.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuba Libre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

dantes 1

13.07.2021, 10:09

Rocsi 1

13.07.2021, 21:04

Hai ca te inveti si cu astea!

Gherca Daniela 1

14.07.2021, 10:50

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cocktail "curcubeu" de lamaie