Desert batoane de ovaz cu mere

de robert_b in Vegan / Raw vegan, 30 Dec 2021 | 5009 vizualizari

 

Cele mai simple şi gustoase batoane pe care le-am pregătit până acum. Sunt tare bune. Am văzut reţeta la Madeline. Eu le consum drept gustări atunci când îmi este poftă de ceva dulce şi sănătos. 

 

INGREDIENTE

  • 250 g fulgi de ovăz
  • 2 mere
  • 150 g miez de nucă
  • 3 linguri ulei extravirgin de măsline
  • 2 linguri cu miere
  • 1 linguriţă cu scorţişoară
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert batoane de ovaz cu mere:

Merele se rad pe răzătoarea mare şi se pun într-un bol. Se adaugă peste merele rase fulgii de ovăz şi miezul de nucă mărunţit. Apoi, se pune uleiul extravirgin de măsline, mierea şi scorţişoara. Se omogenizează bine ingredientele cu o spatulă de silicon. Compoziţia se toarnă într-o tavă, se nivelează, şi cu ajutorul unui cuţit se trasează linii după cum dorim să tăiem apoi batoanele. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius pentru 35 de minute. Poftă bună!

TIPS-URI

1

Se pot adăuga fructe uscate, precum caise sau prune.

2

Uleiul de măsline poate fi înlocuit cu ulei de cocos.

3

După coacere, batoanele pot fi decorate cu ciocolată topită.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert batoane de ovaz cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Unt din pere cu nuci de caju